Reviews


Opel Corsa

Rated 5 out of 5
oktober 3, 2019

Dankzij de goede service, inzet en geduld ben ik de trotste eigenaar van m’n prachtige Opel Corsa. Ook heb ik via EB op korte termijn m’n airco kunnen laten maken.
Ik ben meer dan tevreden over EB! Bedankt heren!

I. I.

Golf7

Rated 5 out of 5
oktober 1, 2019

Deze zondag een prachtige Golf 7 gekocht. Wat een fijn bedrijf. Veel kennis aanwezig en de auto werd op een hele rustige en vertrouwde manier echt aan ons “voorgesteld”. Zo waren we nog niet ontvangen tijdens onze zoektocht en dat op een moment dat ze eigenlijk gesloten waren. Totaal geen koopdruk maar juist een autoliefhebber die heel mooi vertelt over zijn passie. Kortom blij dat we deze plek hebben gevonden en in de toekomst zeker weer gaan opzoeken. Bedankt EB…

Chris

Inruil auto

Rated 5 out of 5
oktober 1, 2019

Bij de aankoop van een nieuw auto gaf autobedrijf EB de hoogste inruilwaarde waardoor we snel een deal hadden.

S. Maathuis

Ford ka

Rated 5 out of 5
september 30, 2019

Vandaag onze Ford ka opgehaald. Na een kleine tegenslag in t begin was de service echt super. Auto is meteen opgehaald en gerepareerd. Dank u wel voor onze mooie Ford en de goede service.

Patrick Buunk.

Aankoop opel corsa opc

Rated 5 out of 5
september 30, 2019

Ik heb nu sinds een poosje een opel corsa opc van autobedrijf EB en ben zeer tevreden het is niet alleen maar verkopen wat telt bij dit bedrijf maar ook de aflevering en na zorg van de auto zeer behulpzaam ook na de aflevering . Zeker een aanrader ik ben een tevreden klant

H.bolster

Volkswagen Polo

Rated 4 out of 5
september 30, 2019

Nadat ik 150 km heb gereden om een auto te bezichtigen in Enschede wilde ik terug gaan omdat de auto niet was zoals ik wil. Echter keek ik nog op markplaats naar een ander voertuig en kwam ik bij EB terecht. Binnen een half uur hadden we een deal en kon ik tevreden naar huis. Hij had zelfs bloemen voor mijn vrouw meegestuurd. Ik kom zeker binnenkort weer langs voor een nieuw auto.

Frans ten Velde
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 32 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%