Import


Overweegt u om een auto te importeren uit Duitsland? Een goede keus!

U heeft meer keuze en kunt tot wel 30% besparen op de aankoopprijs van een occasion auto. Maar hoe kunt u een goede en betrouwbare importauto vinden en hoe regelt u dat die bij u voor de deur komt?

Daarvoor bent u bij Autobedrijf EB aan het juiste adres. Als autobedrijf zijn wij gespecialiseerd in het importeren van auto’s uit Duitsland en bieden wij een oplossing voor alles met betrekking tot de import van uw auto. Wij bieden u een volledige & voordelige import service, waarbij wij de importkosten gegarandeerd voor u terug verdienen!

Auto importeren

Een Auto importeren uit het buitenland is een reële optie voor als u een model zoekt wat slecht- of niet leverbaar is in Nederland of voor als u wilt profiteren van de prijsvoordelen die gelden op de buitenlandse automarkten. Autobedrijf EB verzorgt het volledige importproces van zoektocht naar de juiste auto, tot levering van uw auto op Nederlands kenteken. De enige keuze die u hoeft te maken is welke auto u wilt importeren, wij regelen de rest.

Waarom Autobedrijf EB
Daar kunnen we kort over zijn. Omdat wij u een occasion van kwaliteit kunnen garanderen zonder dat u omkijken heeft naar het importproces. Wij weten precies waar we op moeten letten om het invoeren van uw auto zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als autogekken hebben wij daarnaast een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor wij ook meer exotische modellen en uitvoeringen voor u weten te vinden.

Meer weten over onze Import Service neem dan contact met ons op via telefoon of email.